Sredstva za čišćenje

Omega electronic hemijski tretman vrši sa preparatima poznatog Američkog proizvođača ’’RECTROSEAL’’ kao što su: Con-Coil, Coil Disinfectant, Foam-Acoil i Renewz.
>>> Saznajte više

Profesionalni alati

Za potrebe montaže klima uređaja koristimo profesionalan alat renomiranih proizvođača. Upotrebljavamo isključivo atestirane materijale pri ugradnji Vašeg klima uređaja.

>>> Saznajte više

Popravka elektronike

Kako bi mogli zaista rešiti svaki mogući problem opremili smo servis najnovijim dijagnostičkim uređajima na polju elektronike renomiranog proizvođača HEWLETT PACKARD

>>> Saznajte više

 

Servis klima uređaja

Servis Vašeg klima uređaja ćemo obaviti u najkraćem roku, koristeći originalne delove za svaku robnu marku. Ukoliko je Vaš klima uređaj oštećen ilipopravka zahteva duži vremenski rok, nema razloga za brigu pošto posedujemo ’’rezervni klima uređaj ’’ koji ćemo Vam ostaviti na korišćenje bez novčane naknade do konačne popravke Vašeg klima uređaja.

 

Održavanje klima uređaja

Redovan – periodičan servis klima uređaja vrši se jednom godišnje i obuhvata čišćenje klima uređaja pod pritiskom, zamenu filtera, proveru cevnih i električnih instalacija kao i hemijski tretman. Cena redovnog – periodičnog servisa je 25e po jedinici (7000 btu, 9000btu, 12000btu, 18000btu, 24000btu) u dinarskoj protivvrednosti.
Vanredan – generalni servis klima uređaja vrši se ukoliko je klima uređaj jako zaprljan i obuhvata pranje uređaja, uz navedene radnje iz redovnog servisa.
Cena vanrednog – generalnog servisa je 25e po jedinici (7000 btu, 9000btu, 12000btu, 18000btu, 24000btu) u dinarskoj protivvrednosti.
Omega electronic hemijski tretman vrši sa preparatima poznatog Američkog proizvođača ’’RECTROSEAL’’ kao što su: Con-Coil, Coil Disinfectant, Foam-Acoil i Renewz.

 

Montaža klima uređaja

OMEGA ELECTRONIC raspolaže sa 16 kompletno opremljenih i obučenih ekipa koje su spremne da odgovore na svaki zahtev. Za potrebe montaže klima uređaja koristimo profesionalan alat renomiranih proizvođača. Takav pristup poslu omogućava nam kvalitetno, efikasno i bezbedno izvođenje svih vrsta radova. Upotrebljavamo isključivo atestirane materijale pri ugradnji Vašeg klima uređaja kao što su : nosači, elektroinstalacioni kablovi, odlivna creva, bakarne cevi debljih profila, šrafovi, tiplovi i slično.
Klima je ’’poluproizvod’’ i od velike važnosti je ko i kako će Vam instalirati uređaj. Ukoliko se ne upotrebe propisani materijali, kvalitetne bakarne instalacije, ne vakumira onako kako je proizvođač propisao, Vaš klima uređaj nikada neće funkcionisati potpuno ispravno, a Vi ćete misliti da taj proizvod ispravno funkcioniše ne pomišljajući na to da Vam ustvari može pružiti mnogo gore.
Cena montaže :
7000 btu, 9000 btu, 12000 btu......70 EURA
18000 btu......................................90 EURA
24000 btu ...................................110 EURA
u dinarskoj protivvrednosti. U cenu je uračunato sve što je potrebno za montažu klima uređaja do 3 metra instalacije. Svaki započeti metar prko 3 metra se naplaćuje dodatno 10 EURA  u dinarskojprotivvrednosti. Rok za montažu je od poziva klijenta je najkasnije 72 sata !!!
Demontaža klima uređaja se posebno naplaćuje i to od 25e u dinarskoj protivvrednosti po jedinici.

 

Popravka elektronike

Kako bi mogli zaista rešiti svaki mogući problem opremili smo servis najnovijim dijagnostičkim uređajima na polju elektronike renomiranog proizvođača HEWLETT PACKARD. Dijagnostika i brz popravak svih elektronskih ploča za Vaše uređaje od sada više nisu problem. Ukoliko je određenu ploču nemoguće popraviti onda već posedujemo novu kojm  Vam je možemo zameniti.